22 octombrie 2008

RedBull, a mid-term and some kind of football

Mi-e un somn crâncen. Aproape că îmi vine să mă duc la loc în pat. Care pat e cald, are perna mototolită după cum am dormit, pătura dată la o parte... E numai bun. Da' beau un RedBull. Că am treabă.

Caz ipotetic, petrecut pe Marte: mai sunt două săptămâni până la mid-term, iar marţienii nu au făcut APROAPE NIMIC la engleză. Ba da, au frecat menta, au croşetat neoane. Nu-i aşa că şi şcoala marţiană e foarte tare?!
Şi by the way (de la mid-ul ăstora de pe Marte mi se trage), vreau să facă profesorii grevă. Ca să mă mai distrez şi eu un pic, nu de alta. Chiar, Băse promulgă legea sau nu?

Cred că v-aţi dat seama că eu nu mă uit la fotbal. Da' stau cu stadionul Ghencea în coaste, dacă pot să spun aşa. Iar aseară chiar m-am enervat. Cum dracu să conduci cu 2 - 0 si cu 3 - 2 şi să pierzi cu 5 - 3?!?! Mă depăşeşte fenomenul.

P.S.: Popescu a întrebat, iar eu vă răspund. Moderarea este activată numai la articolele mai vechi de o zi, ca eu să văd SIGUR comentariile şă să răspund la ele. Am făcut asta în momentul în care am văzut că au început să apapră comentarii la articolele foarte vechi, la care nu mă mai uitam.

Strunz & Farah - Nuevo Sol/Wild Muse [1998]

2 comentarii:

Anonim spunea...

Stii cum se zice... s-au inecat ca tiganii la mall. Ma omoara meciurile in Ghencea. Se impotmoleste traficul de la Marriott pana duuuupa stadion.

Anca Sandu spunea...

=)) Cum se ineaca tiganii la mall??

Traficul in zona e de rahat oricum. Daca e si meci, mai bine vii pe jos. Taica-miu imi povestea ca a venit intr-o seara la meci si si-a lasat masina undeva pe la Progresului. Pana la stadion a venit pe jos.