19 mai 2009

Back in time

Jur că nu ştiu de ce fac asta...

Poate ar trebui să renunţ la sentimentalismele astea şi să mă întorc cu picioarele pe pământ.

Mă urmăreşte ceva de vreo câteva luni. Heh, poate m-ajunge!

11 comentarii:

liberty spunea...

finally.........si asa era CRAP celalalt........plus ca sigur iti lipseau comentarile mele nu?

Anca Sandu spunea...

Sincer, nu.

Si nu o sa mai scriu aici. Chiar, acolo nu te trage sa comentezi? ;)

liberty spunea...

deloc, chiar mi se pare super aiurea, nu stiu de ce...si vad ca parca nici tu nu mai ai asa multe comentarii la postarile tale....poate ma insel..:P
asa ca....scrie tot acolo si iar scapi de mine...xxx

Anca Sandu spunea...

Mi-ar placea sa scap de tine si aici.
Ce zici? :))

Doamna Mama spunea...

Draga fatuca, nu stiu cine esti si nici nu ma intereseaza! Eu sunt mama Ancai – tot pentru a nu exista dubii! Am scris la mine pe blog si , pentru ca tot o agresezi cu frustrarile tale pe care le ai sau le-ai avut intr-o relatie mai mult decat amicala cu tatal ei, ma fac sa abordez lucrurile fara niciun fel de perdea!

1 – Postura de fosta/actuala sau viitoare amanta a tatalui ei nu este nici problema Ancai si nici problema mea! NIMENI si cu atat mai putin Anca il poate influenta in hotararile pe care le ia – cu cine se culca si cu cine face copii!
2 – Nu! Ai comenta si acolo, numai ca acolo ti se cer si date de identificare! Si cum frustrarile tale sunt imense (cum pot spune altfel daca incerci sa iti rezolvi problemele cu un barbat/sau incerci sa te razbuni pe un barbat abordandu-i copilul?) chestia cu identitatea e nasoala rau de tot !
2 – Sorin stie de faptul ca ai abordat-o pe Anca si care au fost dialogurile cu ea!
3 - Daca vei continua sa te mai amesteci in viata Ancai, chiar si numai postant comentarii pe blogul ei vei avea de-a face cu mine. Si iti promit ca Sorin va face de data asta,ce ii spun eu! Si te rog sa iei in serios ceea ce ti-am spus cand am abordat aceasta problema, mai demult – sunt o mama – sagetator, iar noi suntem mai de temut decat leoaicele cand le este puiul in pericol!

liberty spunea...

curiozitatea ma impinge sa raspund acestui comentariu.doar curiozitatea de a vedea "cum o sa am de-a face" cu DUMNEAVOASTRA (apropo, cartea aceea recomandata mie de fiica dv, poate n-ar fi rau sa aruncati un ochi prin ea, nu de alta dar scrie f clar ca nu te adresezi unei persoane pe care nu o cunosti, pe care probabil nu ai vazut-o in viata ta cu FATUCA, TU si alte asemenea apelative).
nici nu ma obosesc sa raspund mai mult de atat pt ca ar fi o interminabila, aberanta discutie care sincer nu-si are nici locul, nici rostul si nimic bun nu va rezulta din ea.
o zi buna si dumneavoastra!!!!!

Anca Sandu spunea...

Draga mea, te rog sa te uiti la cum te-ai comportat de-a lungul timpului aici.
Daca intr-adevar ar fi fost sa citesti carta aia (hehe, ce glume), te asigur ca nu ai fi indraznit sa apari. Sa scoti un sunet. Sau sa misti.

Da, e o discutie aberanta, dar stii ce??? Tu ai fost cea care a inceput-o, adu-ti aminte de asta. Si esti in oricare alta pozitie, in afara de cea din care SA PRETINZI respect de la un om care putea foarte bine sa... Dar sa pastram suprizele.

Sincer, aveam pretentia sa nu mai apari. Te-a mancat undeva sa o faci, ia sa vedem ce iese.

Scrido spunea...

poate ca esti un rac veritabil :) sau poate doar ca nu te simti implinita, sau poate pur si simplu sunt cateva activitati neincheiate cu anumite persoane..sau...

Anca Sandu spunea...

Doar un Varsator amarat (hehe) care a dormit 12 ore in ziua in care a scris asta.
Imi place cum suna asta cu "activitati neincheiate cu anumite persoane"... :))

Stefan B spunea...

iti place tie mai mult cu capul in nori? :)

Blogger spunea...

Daca vrei sa treci pe domeniu propriu (.info + host) intra AICI.