3 martie 2009

Sooooomn

Din când în când, sunt dimineţi când mă uit strâmb la ceas. Şi mi se pare că e cu mult mai târziu, şi sar din pat de parcă aş avea un arc în fund.
De obicei, aceste minunate dimineţi se petrec după nişte nopţi cu maxim 4 ore de somn. În cazul de faţă, după trei nopţi.
Adică sunt zombie. Mi-e greu şi să mă uit la tastatură. Tastatul e rezolvat de reflexele condiţionate. Dar ţinutul capului drept pe umeri e o altă mare problemă. Pe cuvântul meu, parcă aş fi băut patru zile încontinuu, aşa mă simt. Sau mi se trage de la faptul că aseară, deşi îmi cădeau ochii în gură, am stat până la două juma' să mă uit la friends (extrem de inteligent serial)?

În altă mare ordine de idei, ţin să precizez că nu ma înţeleg nimic (nu că ar trebui) din ce se întâmplă cu cretinii din guvern şi cu sindicatele. Mie să-mi spuneţi un singur lucru: profii fac sau nu grevă?
Io mă duc să dorm.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Vai, sooomn. Eu mi-s racita moarta plus alte probleme strict lunare. DEci somnul iese din discutie, pai cu nasu' infundat cum ai dori sa profit de acest mare privilegiu?
Macar mama si-a dat seama ca chiar ma simt rau si azi ma tine acasa. (nu am reusit sa o conving de toata saptama, azi test la bio, maine la gmb. )
Oricum, dormi la scoala. ;)

--
Nu fac ma nicio greva. L-am intrebat pe profu' meu de istorie care ar fi trebuit sa stie si a zis ca nu a a auzit nimic si am intrebat pe mai multi si tot asa. Rahat in ploaie, nu avem noi atata norocu'.

Anca Sandu spunea...

Hai ca ma faci sa plang.

Deea spunea...

Doamne feri!!! :O Nu greva! Vine bacu', ce greva?! :o

Anca Sandu spunea...

ioi, am uitat. bine, sa nu vina greva.

Deea spunea...

Merci beaucoup :D :)))