29 octombrie 2008

200. Atât

Uite banii, nu-s banii. Profii fac grevă generală. Cel puţin două săptămâni. Pot să dau în scris chestia asta, la cum se mişcă lucrurile. Şi bine fac. Ce dacă nu vor primi nimic? Ce dacă se va pierde materie în draci? Ce dacă tot pe fraierii ăia mici va cădea totul, recuperare plus lipsă de note?
Salalriile lor sunt penibile. Cum naiba să vii să predai, când tu te gândeşti că n-ai cu ce să plăteşti lumina?
Ipocrizia maximă mi se pare ca fiind a Ecaterinei Andronescu. Până la un punct, e normal să lupţi pentru salariul tău. Dar deja bate la ochi.
Treaba începe să miroasă rău de tot. E nasol. GREVĂ!

(trei steluţe)

Nu am RedBull, nu am ness, mi-e lene să mă duc să îmi pun de cafea. AAAAAAAAAAA!

(trei steluţe)

Ieri mi s-a întâmplat unul dintre cele mai bune lucruri care se puteau întâmpla. Semn că cineva, acolo sus, mă ascultă şi pe mine. Nu vă spun despre ce este vorba. Vă spun doar să staţi pe aproape. Curând, ne vom auzi. În aer.

(trei steluţe)

Sunt taaare mândră. Ăsta e cel de-al 200-lea articol. Nu pot decât să zâmbesc atunci când îmi aduc aminte ce m-a împins să scriu aici. Şi zâmbesc de două ori, ştiind ce oameni mişto am cunoscut scriind aici.
E ca o gură de aer. Libertate. Scriu ce vreau, mă cert cu cine vreau, dacă vreau. Şi, în final, ajung la 200 de articole la doar aproximativ 7 luni de la începuturi. Nu-i aşa că e mişto?

Rodrigo y Gabriela - Mr. Tang/Live Manchester And Dublin [2004]

9 comentarii:

maria spunea...

aoleu anca.....eu eram SUPER bucuroasa daca era greva la profesori. eu cred ca esti prea matura, jur....(auzi, ca o dovada de maturitate, nu vrei sa scoti aia cu verificarea literelor?)

Anca Sandu spunea...

O sa o scot. Era pusa pentru antispam, ca am mai primit. I'll get it out from here!

Cine a zis ca nu ma bucur???

maria spunea...

pai asa pari. sumbra. suparata cu recuperatul. din astea. oricum pe vremea mea nu se recupera nimci niciodata si presupun ca nu s-a scimbat nimic de atunci

Anca Sandu spunea...

Mai, Maria, cum naiba sa nu ma supar cand am cel putin doua saptamani (dupa cum se misca, repet) libere si in care pot sa fac ce ma taie pe mine capul???
Unele lucruri nu se schimba niciodata. :)

maria spunea...

pai atunci lasa recuperatul si lipsa notelor...insa eu ma tem ca astia nu sunt in stare sa faca greva

Anca Sandu spunea...

Spiru Haret fac sigur. Astia-s cei mai infipti si par foarte hotarati. S-a vedem ce fac Alma Mater si Cnslr. Pe de alta parte, greva generala inseamna neplata salariilor. Nu stiu cat le convine asta...
Atmosfera e de greva. Daca intelegi ce vreau sa spun.

Anca Sandu spunea...

sa vedem, normal.

maria spunea...

deja o dau in diverse. ca nu mai e generala ci de avertisment

Anca Sandu spunea...

Văd. De la neplata salariilor. Că dacă şi-ar primi banii în orice condiţii, ar sta în grevă non-stop. Vreau să văd ce-or mai zice după ce iese nea Băse.
Încep să mă enerveze.