21 octombrie 2008

Infect

E al dracului de frig în casă. Nu mai ştiu ce să-mi pun pe mine, să nu mai dârdâi în halul ăsta. Şi nu am nimic să mă încălzească. Ha!

LG Chocolate e cel mai mare rahat care se putea inventa vreodată. În afară de faptul că e configurat ca dracu', i se blochează tastele senzitive, se mai blochează meniul, se mai bălăngăne clapa... Vai, unde-i Nokia 3210 ăla, scăpat de două ori în wc (nu glumesc) şi care încă mai merge?!

Aşa mă enervează rataţii care vin să-şi dea cu părerea despre munca unui om! Zău că nu am văzut ceva mai stupid, mai cretin şi mai imbecil de atât. Dacă e prost, lasă-l în pace, să-şi vadă de ale lui. Nu-l băgă în seamă. Se calmează repede. Ba chiar foarte repede.
Da' şi dacă te mănâncă în fund să-l bagi înseamă, să-i dai replica... Ai pus-o. Pentru că prostul, oricât ar fi el de prost, are gura spurcată. Şi să vezi atunci distracţie!

Infect. Absolut infect.

Strunz & Farah - Heat Of The Sun/Heat Of The Sun [2005]

3 comentarii:

Dan spunea...

asta e autocritica... spurci un telefon apoi spui ca nu ii suferi pe aia care critica munca altuia?
ori e prea profund... ori nu trebuia sa pun commentul asta :)))

Cetateanul Popescu spunea...

Pai, stii cum se spune: "nu te pune cu prostul, ca are mintea odihnita". Sau "nu te certa cu prostul, s-ar putea ca lumea sa nu-si dea seama de diferenta". Iar specific domeniului virtual "arguing on the Internet is like competing in Special Olympics: even if you win, you will still look like a retard".

Have a nice life. Da' de ce moderare?

Anca Sandu spunea...

Era critica ratiunii pure, Dan. :P

Popescule, moderare pentru ca am constat ca primesc comentarii la articole foarte vechi, pe care nu le vad decat foarte tarziu si accidental.
Cu moderare, stiu ca am comentraiu si pot sa raspund la el mult mai repede. De asta.
Prostii inca nu au ajuns aici. ;)
Nice day, too.