20 februarie 2009

Ce-i cu rahatul ăsta?!

Azi, în câmpul muncii patriotice. La un moment dat, mă uit pe geam. Şi nu pot să descriu foarte exact gradul de viscolo -ninsoare ce mi se arăta.
Când să mă întorc acasă, fac o oră, o oră şi ceva pe drum.

Deja nu mai pot. E aproape sfârşitul lui februarie. Săptămâna trecută deja apăruseră ghioceii. La începutul lui februarie, eu am ieşit în trocou afară şi nu mi-a fost frig. Nu mai suport, la naiba cu iarna asta, să vina varaaaaaaaaaaaaa!


Băi, câtă prostie e pe lumea asta. Am mai constat asta de un milion de ori, ştiu, dar nu mă pot obişnui cu ideea că unii oameni pot avea atâta prostie într-un creier atît de mic. Nu o să mă apuc să expun situaţia, că-i mult de scris şi mi-e tare lene, dar vă spun că am rămas spiciles. Bleah!

S-aveţi un weekend frumos!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Mmm, se pare ca e, inca, aburinda postarea asta. Apropos de prostie, la un moment dat, vei ajunge sa te-ntrebi daca nu cumva tu esti cea care are defectu' si, asta, pt. ca ti se va parea nefiresc sa fi printre putinii care au ramas normali intr-o lume "incapacitata", practic, intelectual. Este absolut incredibil sa descoperi cum este pervertit, de pilda, un simplu mesaj pe drumul sau de la sursa la alt receptor, in conditiile in care cel care-l emite are pretentia ca este un om cu certa capacitate de comunicare, cu enunturi clare, simple, nepretentioase, avand, in sine, chiar menirea de a fi intelese intocmai.Ei bine, no way.
P.S. Stiu. Azi am logoree.Daca recunosc sunt pe jumatate iertata?

Anonim spunea...

La multi ani cu intarziere!

si un comentariu in stilu-mi caractristic: sper sa nu o tii asa tot anu' ca vad ca de cand ai schimbat varsta ai schimbat si tonul: nimic, goddamnit si ce-i cu rahatul asta?????si asta in doar 3 zile......sa vedem continuarea.:P

Anca Sandu spunea...

Phoenix, cum de iti dai tu seama mereu ce si cum m-a determinat sa scriu ce am scris? :P

La... Liberty, probleme, muica? ;)

Anonim spunea...

depinde cum pui.........accentul!

Anca Sandu spunea...

Ma bucur ca ti-ai dat seama :)

Anonim spunea...

Weekend placut?
Lasand la o parte vremea PROASTA (ca i-am auzit pe unii fericiti ca ninge.), weekendul meu e oricum semi-distrus. recuperare cu Galbura, mai mult decat ingrozitor.

>:D<

Anca Sandu spunea...

Aha. Deci weekendul asta nu ne vedem. Just smile, girl!!!

Si eu, care ma gandeam sa nu scriu in weekend...! :D

Anonim spunea...

Stiu... e de cacao!!! Scarba de vreme, cand am vrut sa ninga, nu a nins!

Anca Sandu spunea...

Eu am vaga senzatie cum ca-calendarele s-au decalat un pic. Pai, mai, de Craciun era bine si frumos, si acum nu stii in care balta sa calci mai intai. Am asa niste dileme pe tema asta cand merg pe strada...