12 septembrie 2008

Ce mai citesc

Nu, nu cărţi, deşi am o grămadă pe listă şi timp foarte puţin spre deloc. Ci reviste.

Ieri am descoperit una dintre cele mai bine făcute reviste de la noi, şi anume Esquire. Am cumpărat-o pentru că pe copertă şedea frumos Andrei Gheorghe, un nesuferit care are mereu dreptate. Şi cum duceam lipsă cruntă de activitate productivă, m-am apucat de citit.
Pe lângă faptul că revista este editată în condiţii grafice excepţionale, articolele sunt extrem de bine scrise. Şi pictorialul sexy devenit clişeu e cu Jessica Simpson. Şi e făcut cu simţ al esteticului, cu simţ al frumuseţii, al erotismului. Şi cu bun simţ.
Recomand revista asta nu numai bărbaţilor preocupaţi de frumos, ci şi femeilor deschise la minte. Pentru că e făcută în aşa fel încât să vă placă şi vouă, doamnelor. Pentru că nu găsiţi glumele alea de doi lei pe care le citiţi prin alte reviste pentru bărbaţi. Pentru că e consistentă, pentru că reportajele au câte două - trei pagini şi sunt scrise cu font de 10 (cred). Pentru că ai ce citi. Pentru că nu te plictiseşti.

Altfel, când nu vreau să fac experimente, citesc Tango, Q Magazine, PhotoMagazine (ei da!), National Geographic, Descoperă, Psihologia, Psycologies Magazine... Şi mă opresc. Aş mai citi multe.

2 comentarii:

Anonim spunea...

intrebare intrebatoare: mai e "terra"? eram fiarta pe terra acum cativa ani, m-am lasat si vreau sa ma apuc iar:P

Anca Sandu spunea...

Da, Terra Magazin mai exista, dar se distribuie numai in scoli. Si, din cate am apucat sa vad, numai in generale.