19 septembrie 2008

Vin fiert cu scorţişoară

Am ieşit cu Chester, câinele din dotare, la plimbare. Dumnezeule, ce-i cancerul ăsta afară?! Mi-a îngheţat nasul, nu alta.

Ce dracu fac bătrânii în 69 (!!) în toate momentele zilei? Serios, troleibuzul ăla e plin la price oră de bătrâni. Ce treabă au?!

Mi-e poftă rău de tot de un vin fiert cu scorţişoară. De la frig cred că mi se trage. Şi totuşi, vreau să fie zăpadă pe dealuri, să stau afară la un grătar (numai de pui!!!) cu prietenii şi să bem nişte vin fiert cu scorţişoară. Şi să ne simţim bine.
Vise, taică, vise.

5 comentarii:

Anonim spunea...

faza cu batranii e ca se plictisesc si, avand in vedere ca au privilegiul de a calatori gratis cu mtc-urile, se plimba asa, aiurea, ca n-au ce face acasa. stiu!!! teribil de enervant...crosetatu' si tablele in fata blocului nu mai st in trend, deh!

Cetateanul Popescu spunea...

Ah!... vin cu scortisoara... un cuisor-doua... piper boabe 2-3... prieteni... omat la geam... o tigara de foi, groasa si buna...

Sau mai bine un grog cu un coniac bun, in fata focului din semineu, la cabana din padure, cu femeia iubita, dupa...

Anca Sandu spunea...

Flavia, tocmai ce revin de pe Route 69 si tocmai ce m+0am certat cu o baba ca nu m+am ridicat de pe un loc DIN SPATE sa il cedez uneia cu un caine in brate. No comment.

Popescule, da, ca de obicei sunt de acord cu tine. Total de acord. Schimbam doar femeia in barbat. Iarna, vin, coniac si tigari sa fie...

Cordelia spunea...

femeia avea patrupedu'in brate, ce dumnezeu! rusine!!

Anca Sandu spunea...

Da, mai, cateodata sunt atat de nesimtita... Shame on me!