23 iunie 2008

Dureri de cap, spate, burtă şi dinţi din cauza Blogger-ului

Ieri m-a mâncat undeva să încerc să-mi instalez, în editorul HTML din Blogger, un cod terţă parte pentru analiza traficului de FeedBurner (o să vă explic ce e asta). Evident că nu am reuşit, în ciuda faptului că la Google Analytics şi la Google Webmaster's Tools am avut parte de succes încununat de aplauze şi urale.
Am reuşit să modific bine de tot configuraţia Blogger, Layouts au devenit Templates, m-am speriat (e munca mea de două luni, ce dracu'!), tata a fost la datorie (adică la telefon la doişpe jumate noaptea), dar n-a reuşit să facă nimic şi a şi căpătat şi parola mea, n-am dormit decât vreo două ore azi noapte ca acum să mă lovească geniul şi să schimb skin-ul cu totul. Şi-a revenit complet, templates sunt din nou layouts. Toată nebunia asta nu a făcut decât să mă motiveze şi mai tare şi să vreau să învăţ HTML şi C++, să ştiu pe ce lume trăiesc.
În altă (dez)ordine de idei, se oferă cineva (dintre cunoscuţi) să-mi instaleze codul ăla?
Şi apropos, prin FeedBurner vă puteţi abona pe mail la ceea ce scriu eu aici. Tot ce trebuie să faceţi este să vă introduceţi adresa de mail la care vreţi să primiţi feed-ul (corespondentul unui număr de revistă la care sunteţi abonaţi) în caseta de la rubrica Subscribers and subscriptions şi să apăsaţi butonul SUBSCRIBE. Veţi primi pe mail, în fiecare zi în care eu postez, articolul meu. De asemenea, feed-ul mai este disponibil şi la adresa asta.
Enjoy!

Mă gândesc foarte serios să mă mut la Wordpress. Voi ce ziceţi?

UPDATE: Din Geo aflu de o carte foarte interesantă: "Musicophilia - Tales of Music and the Brain", scrisă de Oliver Sacks. Ştie cineva dacă la noi se găseşte?

Prodigy - Breathe/The Fat of the Land [1996]

2 comentarii:

Adda spunea...

Fa- ti si pe wordpress !

Anca Sandu spunea...

N-ai citit cu atentie. AM pe Wordpress, dar e privat si il citresc doar eu. Ma gandesc sa ma mut cu totul, adica sa abandonez adresa asta, etc (cu redirectionare, bineinteles) si sa ma mut acolo pana cand o sa-mi iau domeniu.