22 ianuarie 2009

Ce ciudat e să nu ai nimic de făcut

Mi-am terminat toate treburile de dimineaţă. Chestie foarte neobişnuită pentru mine - termin totul pe la opt, nouă seara. Mbun. Am terminat, după care mi s-a părut extrem de ciudat că nu mai aveam nimic de făcut. După care am început să mă întreb diverse chestii. Cum ar fi ce am de mâncare prin frigider (răspuns: nimic), ce mai am de băut (răspuns: nimic), cine naiba se găseşte să dea găuri în pereţi la 10 dimineaţa într-o zi aşa frumoasă, etc.

stele verzi

Am avut timp să constat că nu am mai scris de un car de vreme despre vreme, aşa încât o să vă spun că eu acum stau cu geamul deschis şi e foarte bine. Adică mai e un pic şi vine vara. Adică o să pot să plec să hălădui prin ţară. Oh, da!

tot stele verzi

Este absolut cretin să nu ai timp să te vezi cu cei mai buni prieteni ai tăi. Ajung din an în paşte aici. Şi fix atunci când se întâmplă asta, tu ai cele mai aglomerate zile din câte au fost până acum. E oribil.
Scuze, scuze, scuze!... Mă revanşez!

trei stele verzi

V-am mai zis eu că am boală pe telefoanele mobile. Mai ales când posesorul nu răspunde. Sau uită că s-a descărcat. Şi te lasă să-l suni în neştire. Şi habar să nu ai de ce să faci.
Băi, de ce mama dracului aveţi telefoanele alea scumpe?! Ca să nu răspundeţi la ele, corect? Corect. Eu propun să renunţaţi la ele. Oricum sunt ascultate.

Gotan Project - Celos/Lunatico [2006]

2 comentarii:

Cetateanul Popescu spunea...

Anca, nu suntem noi tara celor care-si iau iPhone ca sa aiba in ce sa-si bage cartela sa dea bip? De ce te miri asa?

Cat despre prieteni... io am 3: unul in Bucuresti, unul in Iasi, unul in Oradea. Io-s brasovean. De cate ori zici tu ca ma vad cu ei, anual? Da, ai ghicit. Dar de fiecare data e la fel de misto. Nu cantitatea, ci calitatea (si sa nu faci misto de mine cu "size does matter", okai?)

Anca Sandu spunea...

Nu mă mir, mă enervez. Că te lasă aşa şi nici nu ştii ce dracu' să faci. Deh!... Tre' să mă obişnuiesc cu asta.

Aha, deci eşti ardelean... Nu ştiam de ce îmi place mie de tine. ;)
Şi da, size does matter! :P