10 ianuarie 2009

Câteva chestii noi

1. Îmi rog toţi membrii familiei să se abţină de la a-mi transmite mesaje aici. Ce dracu', cică ne vedem zilnic, avem telefoane. Iar dacă tot vi se pare că sunt inaccesibilă, există mail. Dar nu aici. Nu în public, dragilor. Eu discut nişte probleme de principiu. Strict de principiu. De asta nici nu povestesc cine ce a făcut, că doar nu e site de bârfe. Et qui s'explique, s'accuse...
2. Nu îmi trimiteţi add-request-uri. Nici pe mail, nici pe Y!M (dacă reuşiţi să faceţi cumva rost de ID-ul meu). Intraţi în spam sau în ignore. Instant.
Şi dacă totuşi vreţi şi pe messenger, discutăm pe mail.
3. Care mail e la dispoziţie pe pagina de profil. Acolo mă înjuraţi, acolo mă felicitaţi, acolo îmi scrieţi durerile voastre, ce vă place şi ce nu, dacă vreţi un sfat, dacă vreţi să mă întrebaţi de muzici şi tot ce vă mai trece vouă prin cap.

Fac toată tevatura asta pentru că am început să primesc tot felul de invitaţii pe mail. Mă repet, dar poate că aşa voi fi mai clară: îmi scrieţi mail, vă răspund. Şi mail-ul să fie semnat. Că aşa cum semnez eu aici cu Anca Sandu, aşa vă puteţi şi voi semna cu numele vostru.
Pitici pe creier, fiţe, spuneţi-le cum doriţi.

P.S.: Asta nu influenţează în nici un fel comentariile, care sunt la fel de libere ca şi până acum.
So feel free!

LE: Văd că nu am fost suficient de clară. Nu voiam să dau ID-uri de messnger aici, dar mă văd obligată. Încep cu icy_tears93. Poate se calmează.

5 comentarii:

maria spunea...

o sa te superi pe mine probabil, dar ma super amuz cand iti citesc nervii. ca mi-aduc aminte de ai mei din vremea aia. nu erau bloguri, deh, si-mi pare rau ca nu-mi gasesc jurnalul. acu cativa ani cand l-am gasit temporar, am ras cu lacrimi. nici acu' n-am uitat ca n-am avut voie la o petrecere pentru ca era intr-un club, nu la cineva acasa. si nici acu n-am inteles de ce era mai periculos la club ca intr-un apartament

Marius Paraschiv spunea...

Ba! lasati fata in pace, ca va ia gaia!
Hai hai...
Pai, se poate? NU vedeti ca e un pachet de nervi in ultima vreme? hehe
Chill, kid! chill:)

Anca Sandu spunea...

Da' de ce să mă supăr pe tine, draga mea? Eu mă dezenervez, iar voi cădeţi pe jos de râs. Toată lumea e fericită, misiunea mea îndeplinită! :D
Vrei să îţi zic ceva? Recitesc ce scriam în vară şi mor de râs. Deci...

Cică în club intră şi lume străină (gen violatori, criminali, bărbaţi fatali ( :)) ), d-astea). Şi cică poţi să ţi-o tragi în budă. Deşi nu am înţeles niciodată cum, pentru că sunt ticsite de lume şi nici nu ai loc.
Acu' înţelegi de ce nu te lăsau?

Marius, lasă-i în pace, că mă descurc eu. M-am descurcat atâta timp... :D
Şi-s very chill, că tocmai ce am constatat că uitasem să dau drumul la calorifer.

Cetateanul Popescu spunea...

Am shi yo un glob (sau bloc? sau blog? sau... la dreaq! cum io zice) si kam ash vrea s t trec shi pe u bloggrooll (ka ku 2 littere e mai interressant) dak ma pui shi tu pe mn in blo... akolo, in lista ta. Am aidiu yubi_lover_33 (nu e numaru' de ani, tu!). Pot sa te add la mine-n mess? K esti nice si chiut si ai pup yu!

E bine?

Anca Sandu spunea...

Uite-l, măi, unde era!... Stăteai abscons, ha?!

Şi te pricepi. Serios. Şi vezi că e "nais", şi nu "nice". Ce dracu', noi vorbim engleza de baltă sau ce?!

Ia zi, de unde ai învăţat? :)