4 ianuarie 2009

Somn de somn

Mi-e somn, mi-e somn rău de tot. De fapt, cu cât dorm mai mult, cu atăt îmi e şi mai somn. Mister pe care nu l-am dezlegat încă şi pentru care îmi doresc să mai fi avut timp.
Urmează un ianuarie de coşmar, o lună cu muuuulte treburi şi cu multe cursuri (de ce s-au nimerit aşa, nici eu nu ştiu).

Şi să vă povestesc de cartea pe care trebuia eu să o fi terminat de citit? Ok. "Categorii". De Aristotel. Fără alte comentarii, că mi se face silă deja.

Să vă zic ce am citit eu? "Lolita". Şi "Incest", care e încă în curs de lecturare.

Mă duc să mă mai întind un pic în pat, până nu îmi pică ochii în gură.

4 comentarii:

maryusm spunea...

Vad ca starea asta de somn se ia! M-a luat si pe mine somnul... sper sa se ia si pasiunea pt carti! Somn usor!

Anca Sandu spunea...

Somnul e contagios. De la cascat ni se trage. :P

Anonim spunea...

Sa-ti spun drep, pe "Lolita" asta mi-au venit dracii si n-am terminat-o. Da-i una, doua, nimfeta in sus, nimfeta in jos, nimfeta pe mine, nimfeta sub mine. In fine, nu stiu, am abandonat, desi ma gandesc sa reiau. De "Incest" nu stiu nimic, dar suna bine (stiu, st perversa). Cat despre Aristotel, scumpa mea, de ce etate dispui??

Anca Sandu spunea...

Nimfeta e nimfetă. Drept să-ţi spun, am citit cartea nu pentru povestea în sine, deşi ăsta era motivul iniţial, cât pentru scriitura lui Nabokov, care mi s-a părut - cum ar spune un veritabil profesor de română - demenţială.
"Incest" are o oarecare doză de perversitate. Şi e foarte mişto.

La Aristotel nu contează etatea de care dispui, ci gradul de sănătate mintală. Care - sănătatea mintală - la mine nu există.
Acu' să nu crezi că m-am apucat din bunăvoinţa mea. Da' cică trebuie. :((