11 decembrie 2008

Continuări

Dat fiind şi luând in considerare că azi noapte am visat continuarea visului de ieri, consider că este imperios necesar să mă întâlnesc cu respectiva persoană. Numa' să pot...
Ieri am fost întrebată ce însemna să ai curaj pe vremea comunismului. Se filosofa despre cutezanţă şi curaj şi mă trezesc că mă loveşte bomba. Vă întreb, voi ce aţi răspunde la întrebarea asta?

Mi s-au scurtcircuitat sinapsele. Cum dracu', măi, dragăstolo e premier??? A înnebunit lupul. Seriooos.
Pentru că Băse s-a fript la faza asta.
Caterincă!

Bineînţeles că după ce am aflat marea ştire a lu' peşte, am cedat nervos şi mi-am promis solemn să nu mă mai uit la cretinii ăştia. Ghici la ce mă uitam azi de dimineaţă?...

Nightmares On Wax - Moretime/Thought So... [2008]

LE: Că tot mi-a adus Maria aminte...

7 comentarii:

maria spunea...

off topic- mult mai draguta poza asta

Anca Sandu spunea...

Saru'mana!
Si mie imi place mult, mai ales ca e de data destul de recenta. Si pentru ca tot mi-ai auds aminte, ia sa pun eu si restul de poze pe care le promisesem acum o sapatamana si ceva. :D

maria spunea...

bravoooo

Anonim spunea...

nu te conosc personal dar te citesc si de multe ori gasesc fanteziste, prea rupte de realitate ideile dar probabil e GAP-ul dintre generatii.eu am 30 de ani...tu aproape jumatate. pozele insa....frumoase tare..chiar f frumoase, dupa parerea mea semeni mult cu sorin.
noapte buna..:D:D:D

Anca Sandu spunea...

Maria, mersi de incurajare, in sfarsit am aflat cum sa pun si poze. :D

Draga Anonim, poti sa imi spui cine esti? (Franc, sincer, asa imi sta in fire). Ma gandesc ca m-ai vazut cel putin o data live, daca il cunosti pe Sorin.

Fanteziste si rupte de realitate?? Crede-ma, stau cu picioarele pe Pamant o zi intreaga. Simt nevoia sa evadez, iar aici am gasit locul.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anca Sandu spunea...

Te rog frumos, abtine-te. Faci ce vrei la tine pe blog, nu aici. Omul asta are dreptul de a-si exprima parerile sub orice forma, de aia si exista optiunea de a ramane anonim.
Resentimentele tale sunt doar ale tale si te rog sa le tii pentru tine. Rufele nu se spala in public (si spun asta pentru ca si eu am gresit).
Te apuca gelozia ca n-a zis nimeni ca seman si cu tine?!?!?! Dumnezeule!!!!!

Draga Anonim, daca vrei, poti sa-mi lasi un comentariu aici, iar daca tii neaparat, pot sa nu-l aprob (la posturile mai vechi de o zi se activeaza automat moderarea comentariilor), numai sa mentionezi asta.
Dreptul de a posta comentarii aici e detinut de toata lumea si nu vad de ce ar face cineva vreo exceptie. Be free!